Archiv pro měsíc: Duben 2005

Mariana Černá vyhrála oblastní přebor kadetek

Přebor jihomoravské soutěžní oblasti v moderní gymnastice v kategorii kadetek uspořádal v neděli 17. dubna oddíl SKP Brno. Vynikajícím způsobem na něm reprezentovala Sportovní klub moderní gymnastiky Břeclav studentka osmiletého gymnázia Mariana Černá.

Rubriky: Aktuality | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Mariana Černá vyhrála oblastní přebor kadetek

Kyjov 16. dubna 2005

V sobotu 16. dubna se početná výprava moderních gymnastek SK MG Břeclav cvičících v základním a povinném programu zúčastnila pohárového závodu v Kyjově.

Rubriky: Aktuality | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Kyjov 16. dubna 2005

Velikonoční perníček v Břeclavi

V neděli 10. dubna se konal v tělocvičně Střední průmyslové školy Edvarda Beneše a SOU v Břeclavi 2. ročník pohárového závodu v povinném programu moderní gymnastiky „Velikonoční perníček“, který uspořádal pod záštitou firmy MIKRO Trading a.s. Rakvice Sportovní klub moderní … Celý příspěvek

Rubriky: Aktuality | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Velikonoční perníček v Břeclavi

Jarní pohár – ASPV Brno

Závodnice volného programu startovaly v sobotu 9. dubna na Jarním poháru pořádaném ASPV Brno. Nejlépe si vedla Eva Šragová v kategorii naděje nejmladší, která vybojovala se svou sestavou bez náčiní stříbrnou medaili mezi dvaceti startujícími gymnastkami.

Rubriky: Aktuality | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Jarní pohár – ASPV Brno

2. ročník Břeclavského poháru

V neděli 3. dubna uspořádal Sportovní klub moderní gymnastiky Břeclav v tělocvičně Střední průmyslové školy Edvarda Beneše a SOU v Břeclavi 2. ročník pohárového závodu ve volném programu „Břeclavský pohár“. Své sestavy na něm předvedlo šedesát moderních gymnastek z dvanácti … Celý příspěvek

Rubriky: Aktuality | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem 2. ročník Břeclavského poháru